Rubriky
Aktuality

NINJA VÝPRAVA !!!

 

Každý se mohl stát ninjou…

O tom se přesvědčili všichni účastníci skvělé, báječné a výjimečné NINJA výpravy do Nučic!

 

Od Kytiček jsme putovaly metrem až na daleký Zličín a odtud  do ještě dalečejších končin jako jsou Nučice. Hned po příjezdu začal namáhavý a přísný ninja trénink, v němž nechyběla překážková ninja dráha, podlézání ani oblíbená hra na „medvěda“.

 

Jelikož však byl tento trénink velice namáhavý, všichni ninja učňové se musely posilnit vydatným obědem, aby byli připraveni na skutečnou Ninja misi!

 

Rozdělili jsme se tedy do dvou skupin a naším cílem bylo obstarat pro našeho tajného šéfa co nejvíc peněz na stavbu vodní elektrárny. Každá skupinka se snažila být lepší než konkurence. Opřeli jsme se do toho a hra byla za chvíli u konce.

 

 

Zbývalo už jen jediné. Najít speciálně schovaný ninja poklad. Na cestě k němu však bylo spoustu pastí a my tedy museli být velice opatrní! Nakonec se nám ho podařilo nalézt a na každého čekala sladká odměna.

Zbylo nám dokonce i trochu času a tak jsme ještě mohli dovádět na Nučickém hřišti pro děti. Nově zrekonstruované se všem velice líbilo. A pak? Pak už jen následovala cesta domů. 🙂

A na konec se můžete podívat jak moc jsme si všichni výpravu užili!

 

 

Mrkněte na FOTOGALERII od Jany a FOTOGALERII od Verči na VIDEO! 😉

 

Žabka, 12.2.2011