Rubriky
Aktuality

Noční přechod Brd 4 – 5.3.

Pojď se brodit sněhem, zdolávat v noci kopec z Mníšku a neusnout při výstupu:-)

KDY: v noci z pátku 4.3.2010 na sobotu 5.3.2010
KDE: sraz ve 23:40 hod. na HLAVNÍM NÁDRAŽÍ u Luxoru (má 3 vchody, bude to tedy spojeno s orientačním závodem) (vlak odjíždí přesně o půlnoci, v Mníšku pod Brdy jsme v 1:01 hod.)
CO: Hlavní část programu tvoří chůze sněhem, v případě nepřízně počasí blátem. Tímto způsobem dosáhneme hlavního cíle celé akce – přejití Brd na trase Mníšek pod Brdy – Kytínská louka – Řevnice (zhruba 12 km). Na Kytínské louce se uskuteční zlatý hřeb celé akce čili výměna pamětních kartiček. (V případě pochybností, jak mají pamětní kartičky vypadat, se inspirujte „denním“ Zimním přechodem Brd nebo nám napište a my vám to už vysvětlíme.) Poslední částí programu je pořádně vymrznout a ztratit alespoň polovinu členů výpravy ve vánici. (Nutno podotknout, že prvně zmiňované se nám daří dle počasí tak ob rok, druhé se nám podařilo pouze jedinkrát a navíc jen částečně. Při jednom z ročníků jsme ztratili 2 členy, ale zato dvakrát za sebou.)
NÁVRAT: buď individuálně z Kytínské louky do Mníšku pod Brdy či do Řevnic nebo hromadně z Řevnic prvním resp. druhým či třetím ranním vlakem v 4:44 hod., 5:14 hod. či 5:44 hod.
S SEBOU: pamětní kartičky osobní, kmenové, párové (prostě jak chcete), potraviny na náročnou cestu, teplé prádlo a vhodnou obuv, partnery, známé a kamarády a především chuť trmácet se v noci cestou necestou
Na Vaši hojnou účast se za roverský pseudokmen Amber těší nejen Termit a Vodňýk
Zde si můžete prohlédnout ZVADLO