Rubriky
Aktuality Středisko

Den zamyšlení 22.února

společně měníme svět.

Každoročně 22. února, na den narozenin zakladatele skautingu Roberta Baden Powella a jeho ženy Olave Baden Powellové, si skautky a skauti na celém světě připomínají své vzájemné sesterství a bratrství.

Milé sestry a bratři,

posíláme vám poselství sestry čestné náčelní Vlasty Mackové k letošnímu 22. únoru a současně odkaz na materiál, který připravila sestra Iva Urbánková z podkladů WAGGGSu pro letošní rok. Najdete ho na:

http://www.krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/8863-den-zamysleni-2014/

Upozorňujeme též na diskusi s členkou Evropského výboru WAGGGS Pascale Vandermissen, zástupkyní světové kanceláře WAGGGS Sally Elkes:

http://www.krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/8859-diskuse-nad-clenstvim-junaka-ve-wagggs-se-zastupkynemi-wagggs-zahranicni-zpravodajkou-a-byvalym-clenem-evropskeho-sk.-vybor/

Těší nás, že letos náčelnictvo včas připomíná Den zamyšlení a doufáme, že si tak tento den připomenou s námi i mladší členové Junáka a nejen touto cestou si uvědomí důležitost sounáležitosti se skautkami celého světa a vše to, co nám skauting dává i to, čím sami můžeme pomoci skautskému hnutí.

Stribrny trojlistek

Nositelky Stříbrného trojlístku vám přejí, abyste prožili radostný Den zamyšlení,  ať ho budete slavit sami nebo v kruhu bratří a sester. Děkujeme za obětavost, kterou věnujete nebo jste věnovali výchově nové generace a přejeme vám, aby i v budoucnu vám přinášela radost a pocit z dobře vykonané práce.

Ke stažení:

Den zamyšlení 2014 ve formátu pdf.

Poselství čestné sestry náčelní ve formátu doc.

Navštivte stránky World Thinking Day

http://www.worldthinkingday.org/en/news/22768

30. ledna 2014, Věrka