Rubriky
Aktuality

2IIr alias obvodni setkání a hra Tau’ri

17-ti hodinová hra plná šifer, překvapení a nevšedních úkolů

 

 

si vybrala svou daň ve spánkovém nedostatku.O listopadovém víkendu proběhla hra Tau’ri. Kdo jste na ní nebyl, o mnohé jste přišel, ale pokud pročtete článek, lecos pochopíte.


Malá porada před začátkem hry, důležitá je strategie a také rozdělení jednotlivých členů týmu. Někdo je dobrý na luštění, druhý na hledání ve tmě, další na licitování s překupníkem nebo také na plnění fyzicky náročnějších úkolů.

Foto: Václavka, skauti Vysočany


Průběh hry se čím dál více přikláněl k jednomu týmu. Který pak, za svoji vyčerpanost, schopnost si pro LED ustřihnout kus vlasů, naučit se plést s vlnou či vymyslet sonet od Shakespeara, zvítězil.

Foto: Václavka, skauti Vysočany


Přes noc se hrálo, zabíjelo JED, číhalo se na protihráče nebo se plnil úkol např. obejmi nejbližšího hráče, půlhodinu mluv maďarsky, aj. Na následující fotografii vidíte úkol, vezmi si šnorchl, brýle a ploutve a proběhni určitou trasu. Ano a někteří jej úspěšně zvládli!!! Vlevo na fotografii můžete vidět LED a to sice systém, jakým bylo jasné, který tým drží danou planetu:-).

Foto: Václavka, skauti Vysočany

 

Luštíme v noci i ve dne, v lese i na základně, ospalí i posilněni kávou. V ranních hodinách se v Restaurantu na konci vesmíru dozvíme, že bude gulášek a otevírá se druhá polovina území. Takže nabrat sil a hurá do luštění šifer, ať se nám otevřou nové úkoly:-) např: slož básničku, přenes spoluhráče, potop se do jezírka, aj.

Foto: Václavka, skauti Vysočany

Foto: Václavka, skauti Vysočany

Po skončení hry a předání sladkého vítězného dortu. Jsme si povídali o našich táborových hrách, tématech a provedeních. Následně všichni upadli do limbu. Nedělní činností byl baseball, rukodělky, výroba animace atd.

Foto: Václavka, skauti Vysočany

Ohlasy na jednotlivé úkoly si můžete přečíst zde: (bude doplněno)

Příští rok se těšíme znovu.

za tým Tau’ri, Věrka, Aleš, Ashka, Vašek a Martin

FOTOGRAFIE:

z přípravného víkendu zde

ze hry Tau’ri a víkendu 2pier zde

 

Podklady ke hře ke stažení:
web:  http://2pir.dvojka.cz/ zde jsou pravidla aj.
FB:  https://www.facebook.com/events/364942807003093/
šifry byly zaslány všem hráčům