Rubriky
Aktuality Rysové

Co se děje na táboře Rysů?

Čtěte dále a dozvíte se více.

 

Tábor je postaven, část z nás se naučila nové dovednosti, jako je přikolíkování týpek. Hejkalovi radí Kaťák, ale když se podívate do fotogalerii, možná uvidíte, kdo radí Brzdovi:-. Ano, stíny vypadají jako Babajaga a E.T. mimozemšťan:-)

Táborová hra je již v plném proudu, objevil se JEŽEK V KLECI a tím pádem se tábor hemží Rychlími Šípy, ale také Vonty a ostatními kluky ze Stínadel.

Proběhl už i první oheň společně s oddílem Potkani. Když máme čas, hrajeme hry, třeba Bang, dále pomáháme v kuchyni, nosíme dřevo, myjeme nádobí, loupeme vajíčka a nebo se snažíme lovit ryby :-)ano, je to opravdu klukovská hra. A pokud je opravdu vedro, chodíme k potoku, který je prostě skvělý a inspirativní na spoustu her.

Skvěle nám vaří, ale nejraději máme svačiny v trávě:-)

Pomáháme v obci Slověnice, na brigádě, fotografie si prohlédněte ve fotogalerii.

Nejstarší skauti mají to privilegium zapalovat slavnostní oheň.

Podívejte se do naší fotogalerie.

z návštěvy tábora Rysů, 6.7.2016

Věrka – Věra Filipcová

 

Také nezapomeňte sledovat nás facebook a tak se dozvíte novinky, jak o táborové hře, tak o pomoci obci Slověnici, tak lanových aktivitách.

Více na facebooku 166. smečky Rysové


Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:“Normální tabulka“; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:““; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:“Calibri“,“sans-serif“; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:“Times New Roman“; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Nakonec pro vás máme ještě několik táborových video bonusů:

DO KOSTELA SV.JAKUBA

https://www.youtube.com/watch?v=Nx8Xfyfb68U

LISTY Z TLESKAČOVA DENÍKU

https://www.youtube.com/watch?v=NFVYrcu2MiI

BRIGÁDA PRO SLOVĚNICE – ŽIVÝ ŘETĚZ

https://www.youtube.com/watch?v=0tQcfkSx08g

MAPA OD ŠIROKA

https://youtu.be/ZXuRKiUhrgI

BLBÁRNA, ANEB POŘÁD KOLEM DOKOLA

https://youtu.be/QAT_cnO-cnU

OVOBAR V DEŠTNÉM LESE

https://youtu.be/LEtDcg_NR0I