Rubriky
Aktuality Potkani

Skautky jely do Hradce Králové

22. – 24. března 2019

Jely jsme my skautky do Hradce Králové s vedoucím Oříškem. V pátek večer jsme dorazili do skautské klubovny,

 

kde jsme nechali batohy a věci a pak jsme si museli nakoupit zásoby jídla. V sobotu ráno jsme vstávali kolem osmi hodin ráno. Po snídani jsme vyrazili do lesa na výlet, během kterého jsme hráli různé a zábavné hry. Také jsme se šli podívat na lesní zoo, viděli jsme daňky, jeleny a prase divoké s mláďaty.

 

 

Později jsme pokračovali až na rozhlednu Milíř, ale bohužel bylo zavřeno. Šli jsme tedy zpátky domů do klubovny. Byli jsme hodně unavení, protože jsme ušli celkem 23 kilometrů. Večer jsme si připravili špekáčky na opekání. Seděli jsme u taboráku, odpočívali jsme a byla pohoda po tak náročném dni.

 

 

V neděli ráno přijeli Zbóža s Křečkem. Zbóža nás učil, jak správně uvázat lana a také jak správně lézt. Po obědě jsme jeli autobusem na lezeckou stěnu. Nejdřív jsme se protáhli, potom Křeček s Zbóžem připravili lano, abychom mohli lézt. Vydrželi jsme tam skoro dvě hodiny. Potom jsme už museli jet na nádraží. Křeček se Zbóžou, Oříškem a Stelou jeli na Moravu. Veronika s Pajdou, Klokanem a Laurou se vrátily domů do Prahy. Počasí bylo moc krásné, svítilo sluníčko a to bylo moc fajn!

 

Více fotek zde.