67. dívčí oddíl Velká Medvědice

Jsme kamarádky, které spolu zažívají nevšední dobrodružství.

Poznej kamarádky na celý život - přátelství vytváříme již přes 50 let

O nás

V oddíle jen nás hodně a tak jsme rozděleny do tzv. družinek. Družinky jsou tři a schází se v nich děvčata ve věku od 8 do 14 let - Antilopy, Veverky a Želvy. Schůzky jsou jednou týdně v naší klubovně v Přemyslovské ulici, která je kousek od Flory a na doběh vrchu Parukářka, kam chodíme na hry

Skautky - děvčata starší 13 let se aktivně podílejí na vedení a přípravě programu schůzek. Roverky (družina Kachen) - starší 15 let zapojujeme do organizace oddílu, vedení výprav, příprav letní táborové hry, a připravujeme akce speciálně pro ně. Naše vedoucí si říkají Rarášci .

Rády jezdíme do přírody na jednodenní i víkendové výpravy, pod stan nebo na základnu. Setkáváme se s dalšími skautkami a skauty na celonárodních nebo celosvětových setkáních.

O jarních prázdninách vyrážíme lyžovat, v létě táboříme v indiánských stanech - týpkách poblíž vesničky Slověnice, na vánoční akademii připravujeme scénky, zpíváme koledy.

Zažíváme neuvěřitelná dobrodružství, ale také chvilky úžasu u táborových ohňů a poznáváme, že každá z nás je důležitou součástí oddílu.

Aktuality

Informace

Momentálně je kapacita oddílu naplněna.

Klubovna

Klubovna přemyslovská
Přemyslovská 40, Praha 3

Schůzky družin

Veverky: středa 17:00 - 18:30
Antilopy: čtvrtek 16:00 - 17:30
Želvy: čtvrtek 17:00 - 18:30

Víkendové akce 1x měsíčně.

Kontakty

Petra Nádvorníková

vůdkyně oddílu

E-mail: 67.velka.medvedice@gmail.com

Věra Filipcová

zástupkyně vůdkyně oddílu

E-mail: 67.velka.medvedice@gmail.com

Naši činnost podporují:

V tuto chvíli nemáme žádné sponzory :(