Rubriky
Aktuality Rysové

Náborové informace 166. smečky Rysové

 

Pro rodiče

 

 

Chcete, aby se i Vaše dítě stalo skautem?

Slyšeli jste o skautech a chtěli byste vědět víc?

 

 

 

Kdo jsme
Jsme skautský chlapecký oddíl, který sdružuje chlapce ve věku od 7 let do věku snad až neurčitého. Jako i ostatní skautské oddíly patříme do celostátní organizace „Junák – český skaut, z. s.“, která je zapojena do skautingu mezinárodních rozměrů.
Pokud o skautingu slyšíte poprvé, můžete navštívit oficiální stránky naší organizace Junák.

 

Co děláme
V našem oddíle se pravidelně každý týden pořádají družinové schůzky. Minimálně jednou měsíčně vyrážíme na víkendovou výpravu. Většinou jezdíme do přírody, spát ve stanech a pod širákem, vařit na ohni, hrát společně hry a vzdělávat se po vzoru skautských ideálů. Na tábory jezdíme dvakrát ročně a sice na zimní střediskový a letní oddílový tábor. Nárazově pak přinášíme nejrůznější jednodenní výlety, návštěvy bazénů, hry po Praze, vzdělávací akce a mnohé další.

 

…jestliže chcete, aby Vaše dítě vyrůstalo ve zdravém prostředí, nechte jej vyrůst ve skautu…

 

Přijďte se za námi podívat do naší klubovny v ulici Přemyslovská 40 v Praze na Žižkově. Klubovnu máme ve sklepních prostorách, na zvonku je napsáno „Skaut“.

Nové členy přijímáme jen do družiny skautů, vlčat máme v této chvíli dostatek. O našich družinách se více dozvíte na našich stránkách v záložce družiny. Letos se scházíme: Úterý schůzka vlčat 17:15 – 18:45, schůzka skautů 18:15 – 19:45.

 

Pokud nás budete chtít kontaktovat jinak než osobně v naší klubovně, nahlédněte do našich kontaktů, kde jsou uvedeny všechny stěžejní osoby našeho oddílu.

 

…skauting je cestou osobního rozvoje každého z nás – jednou skautem, navždy skautem…