Rubriky
Aktuality

Zimní tábor v Jizerkách

Milí přátelé, díky vašemu nasazení jsme od konkurenta odkoupili kus amerického trhu, obětovali jsme Ovce na pastvině, sjeli člunem zasnežený kopec, vymotali se z bludiště paragrafů, sesbírali kávová zrnka a zkonstruovali letadla…

 

Vážení šéfové divizí, zaměstnanci i ti, co byli jen na skok,

 

díky vám všem se naší nadnárodní potravinové korporaci podařil kus práce. Jmenovitě bych chtěla vyzdvihnout vaši spolupráci, když jeden tým nestíhal, okamžitě mu další pomáhali.

Divize byli v tomto obsazení a v tomto rozložení výrobních faktorů:

Půda (Rusko a Austrálie), Lidské zdroje (Indie a Čína ) a Kapitál (Evropa)

 

šéf divize z Ruska: Bára, členové týmu: Štika, Julča, Fany, Helča

šéf divize z Austrálie: Ouško, členové týmu: Sekáč, Pirát, Hedvika

šéf divize z Indie: Žabka, členové týmu: Terka, Kutil, Čil

šéf divize z Číny: Trp, členové týmu: Magic(na skok), Zuzka a Kameňák

šéf divize z Evropy: Let, členové týmu: Vtip, Ency, Janča.

 

 

V 1.etapě jsem po vás chtěla vyrobit 18chlebů, kdy bylo za potřebí dodat 7dílů půdy,  8dílů lidských zdrojů a 5dílů kapitálu. Nebylo to jednoduché, neboť období, kdy platila daná barva lístečku se střídala po 5 minutách. Vy jste to však statečně zvládly a pomohli jste i skupinám, které nestíhali nasbírat svoje zdroje.

 

Ve 2.etapě jste měli stavět letadla, neboť bylo potřeba přepravit naše cukrátka k odběratelům. Zde již nastaly mírné komplikace a některé skupiny svůj úkol nesplnily v zadaném čase a počtu vyrobených letadel. Zkrátka to chce jistou zručnost:-)

 

Ve 3.etapě jste byli vedením společnosti vysláni na team building, nebylo snadné udržet se na lanech, celá skupinka pohromadě, ale by jste to zvládli a opět jste potvrdily, že jste velice šikovní.

 

 

Ve 4.etapě jsme potřebovali od svého konkurenta koupit velký podíl s mraženými pizzami na největším odbytišti a to sice v USA. Na to jsem po vás chtěla, aby vaše divize za 15 měsíců vydělali 3mld USD v určitých poměrech. Tato část byla velmi náročná, museli jste vyvinout značné úsilí, oslovit nové zákazníky, dělat slevy, neplatit odměny, ale hlavně se držet provázky pospolu, zatnout zuby, namasírovat svaly na nohou a pustit se do půlkruhového běhu ve vysokém sněhu.

 

Změnou legislativních podmínek se z paragrafů stalo bludiště a vaším úkolem v 5.etapě bylo se z nich vymotat, projít alespon 10 križovatkami a to sice jen jednou a držet se směru šipek. Mladší z vaší skupinky bojovali o  počty jmen dle abecedy.

 

 

 

Jak se omezuje trh, export a import jsme se přesvědčili  v 6.etapě, kdy jste vyráběli požadované tvary a prodávali bankéři. Každý z vás má divizi v jiné zemi a každá země má svoje technologie a zdroje. Naše nejdravější divize z Indie měla nakonec na chvíli zákaz exportu, oproti tomu v Číně bylo objeveno nové naleziště, Austrálii byla poskytnuta technologická pomoc.

 

 

Kromě toho jsme chodili sjezdovat a běžkovat, hráli jsme ping pong, s křupající mrkví a helmou jsme se ponořili do atmosféry koňských dostihů, vědecky jsme přednášeli váženému publiku o ropě, zahráli si canastu, slepovali křupkové ornamenty, upekli jsem si pizzu dle své chuti, vyskákali se u karaoke a připravili skvělou narozeninovou párty pro Čila – kdo nebyl, prohloupil:-)

 

Nejlepší divizí se stala Indie, která si prosvětluje jojovací chvilky led diodovými jojy:-), druhou se stala Ruská divize a na třetím místě se umístila divize z Číny.

 

Díky moji skvělí zaměstanci, jsme lepší než konkurenční Kraftfoods!!!!!! Každému z vás, jednu čokoládu, samozřejmě Nestlé:-).

Děkujeme také našim Osudovcům a zvláště výhercům…

 

Video z jízdy člunem, fotky z hor

21.3.2011, Věrka