Rubriky
Aktuality

Barevná výprava


skautů a skautek do Vrané nad Vltavou.
Kostky byly vrženy, změnila se historie vesmíru a byl tak ovlivněn každý čokoládový i nečokoládový život. Začala éra společného života červenomodrobílých rumových pralinek a zelenožlutofilajových plyšových medvídků.

ÚVODNÍ VIDEO

Zelenožlutofilajový plyšový medvídci chtěly zaútočit na planetu červenomodrobílých rumových pralinek strašlivou silou. Palebné zbraně připraveny k útoku, energetické generátory roztékačů čokolády pomalu startují a letci ozbrojeni řemdihy připraveni seslat na planetu nejhorší skládku šlupek od banánů, vyluhovaných čajů a cigaretových nedopalků.
Zatím se z planety Yo řítí odvážně vesmírem loď poháněná čajem, který přikládá pylný kotelní sešitý z natěženého vepřového masa. Za lodí houf vábených zeber, jaderná hlavice připravená k útoku, dostatek vesmírné izolepy pro případné opravy poruch a prstíky připravené na ty netvětší pomluvy na facebooku.

Zelenožlutofilajový plyšový medvídci jsou ale zrazeni vlastním druhem a jejich útok je naprosto odražen. Nezbývá, než se pustit do holého boje – výsadek může začít. Průzkum terénu je nezbytný pro vedení ničivého útoku.
Záchranná vesmírná loď červenomodrobílých rumových pralinek má potíže. Musí nouzově přistát a sehnat více izolepy. Kotelník hlídá svůj stroj, zatímco průzkumný tým monitoruje okolí. Celá akce se zdařila a tak se startují motory pro rychlý odlet na domovskou planetu.

A je to tady! První setkání nepřítelova nepřítele s nepřáteli nepřátelského nepřítele, jenž vypadá velice nepřátelsky. Medvídci útočí, zatímco pralinky berou roha. Je težké setřást ze zad plyšového medvídka, který touží po krvy (spíš po rumu). Poloprázdná popelnice řeší veškeré problémy.

Druhého dne je zapotřebí dohodnout nejlepší strategii pro boj. Na obou stránkách se to hemží informacemi, které za žádných okolností nesmí padnout do pracek nepřítele. Šifry vykonali své – bohužel marně. Schyluje se k bitvě. Nad zemí krouží vrány a krkavci. Jak vše dopadlo se dozvíš z oficiálního projevu.

BITVA

Červenomodrobílé rumové pralinky a zelenožlutofilajový plyšový medvídci se poté společně rozletěli do celého vesmíru, kde založily nesčetné množství nových diktátorských kolonií. Pokud se zrovna diktátor usmyslel, že se bude žít, žilo jistě na věky krásně.

Chceš-li se kouknout na nějaký fotečky, něco nafotil NIVA a něco VERČA.

Niva
7.4.2011