Rubriky
Aktuality Potkani Rysové

Mise splněna, zlaté vejce získáno !!!

 aneb výprava skautů a skautek je úspěšně za námi !!

 

 

       Zjištění, že v Ronově někdo spatřil zlaté vejce, nám nedalo spát. A tak jsme se vydali na nebezpečnou akci s cílem, vejce získat. Mafiánka Ency popsala celou dobrodružnou výpravu takto :

 

Říká se pověst o zlatém vejci, které ukrylo malé děvče z mafiánské rodiny na zříceninu hradu Lichnice. A za tímhle vejcem jsme se vydali na výpravu !!

 

 Sešli jsme se v hojném počtu tak jsme vyrazili v pátek s kluky z Hl. nádraží do Ronova nad Doubravou kde to všechno začalo. Hned první večer jsme si museli vydělat peníze jako správní mafiáni na hledání vejce a popřípadě zbraně. Mohli jsme si vydělat sázením v kostkách nebo porazit Terku v piškvorkách nebo dostat kuličku do jamky.

Každý jsme si nahrabali nějaký ten peníz. Druhý den jsem vstali a hrou při rozcvičce jsme se rozdělili do tří skupin mafiánských rodin. A hned po snídani jsem vyrazili na ono místo, kde prý zlaté vejce má být. Cesta vedla přes Ronov n.D. asi tak 9 km do Podhradí zříceniny Lichnice a pak zpátky zase tak 9 km přes Třemošnici.

 

 

 Při cestě jsme jsme se snažili získat drogy, které jsme prodali dealerovi a ten nám přidal tučné peníze do kapes m. rodin. Když jsme došly k Lichnici tak jsme poobědvali abychom měli síly najít vejce. Ale zjistili jsme, že vejce se zde nenachází. Našli jsme pouze kousky mapy, ovšem jak legenda praví, mapa je napuštěná jedem a tak ji musíme složit pomocí brček. Dalo to zabrat, ale nakonec jsme zjistili kde se vejce skrývá, zase nás to zavedlo do Ronova.

 

 

 

 

            

  Tak jsme se vrátili a museli jsme hledat, nakonec všichni našli, ale pozor jen jedno bylo pravé !!!

 

         Večer po večeři nás čekal vědomostní kvíz na historii mafie a potom skvělý mafiánský večer doprovázen hudbou, byla zde zase možnost získat nějaké peníze tím, že se soutěžilo v tanečních soutěžích.

    

         Každý tancoval úžasně! Byl to náročný den i pro mafiány jenže nás někdo prozradil a museli jsme se ve 23 hodin schovat v lese před policiejní razií. Razie byla velmi úspěšná, kromě Pakíty, Paštiky,Čila a Opičáka našla policie všechny. Ovšem naši mafiánští bossové nás dostali rychle pryč.

 

        V neděli nás čekalo balení, ale pořád se muselo zjistit kdo vyhraje pravé vejce(pravé měl tým, který při rozcvičce své vejce nezničil což byl jeden tým).

 Díky penězům, které jsme získali během minulých dnů jsme si nakoupili zbraně, a našli jsem si úkryt a začala hra o zlaté vejce. Ze začátku to bylo napínavé získat vejce od týmu kde byl: Vosa, Čil, Zuzka a Paki

       Nakonec se ho podařilo ukrást týmu: Sekáče, Šerloky, Opičáka a Ency. A nechali si ho do konce hry nikomu se nepovedlo ho jim vzít (ani týmu:Paštaka, Šípka, Štiky a Vaška). A tak vyhráli (čokoládové vajíčko) ! Pak jsem balili a přitom jsem se střídali ve střílení kuličkovou zbraní, které zapůjčil  mafiánský boss David .

      

 

          Dozabalili jsme si a uklidiili a vydali jsem se na nádraží směr Praha.
Během víkendu jsme hráli hru, kde každý měl svou oběť a musel ji zabít polibkem na čelo, ale nesměl ho nikdo vidět. Obě kola vyhrál Čil.
“ !!!

 

Ostatní fotky naleznete v naší fotogalerii