Rubriky
Aktuality Rysové

Válka gangů


To je název letošní táborové představěčky ve Slověnicích. Dobrá práce a dobrá zábava.

 

Ze začátku se to zdálo jako brnkačka. Domluvený dovoz dřeva, naplánovaná práce, výtečná kuchyně, koupání a společná hra na pozadí veškerého dění. Hra „Válka gangů“ zapustila své skryté kořeny. Členové gangů začali plnit své úkoly. Práce se rychle rozběhla. Počasí nám perfektně vyšlo.

 

Pak se ale situace trochu vymkla z rukou. Domluvené dřevo nám nepřivezli a tak nebylo s čím pracovat. Nemilosrdné slunce nás spalovalo svým žárem, na což jsme po jarním počasí zatím nebyli zcela připraveni. Svoji horlivou prací jsme zničili jeden drahocenný pracovní nástroj, jehož ztráta nás poté omezovala v další práci. Spacáky mizely rychleji, než jsme je stačili opět nalézat. Jídlo bylo sice výtečné, ale bylo ho méně než bylo v plánu.

 

Vše se ale nakonec obrátilo k lepšímu. Dřevo jsme si nakonec přeci jen zajistili. Slunce nemohlo nikdo porazit naši chuť do práce, kterou jsme ještě více podpořili zahráním si pár fyzicky náročných her. Potok vesele crčel a tak jsme v něm mohli nalézt chvíli odpočinku při vlažné koupeli. Jídlo nakonec dobře vyšlo a nikdo (snad) netrpěl hladem.
A pokud si myslíte že kecám, přesvědčte se o mé pravdomluvnosti na vlastní oči shlédnutí pár fotek v naší galerii.

 

 

Niva
24.6.2012