Rubriky
Aktuality Rysové

Se žraloky v bazénu


Poslední zářijovou středu jsme vyrazili na sportovní schůzku do bazénu.

Po krátkém čekání na opozdilce jsme vyrazili metrem do Radlic. Už cestou nás čekal úkol v podobě hledání jednotlivých písmen zprávy. Ta se objevovala nalepená na různých místech a věcech. Každý měl za úkol nasbírat co nejvíce písmen, abychom na konci mohli společně sestavit celou zprávu.

V bazénu jsme začali rozhýbáním těl při honičkách, skákání a potápění Čila s Felixem. Pak už nás čekal velký rybolov. Ve vodě plavalo hejno ryb, které představovaly malé plastové plováky. Mezi nimi se pak pohyboval pár velkých žraloků. Rybáři měli za úkol lovit po jednom ryby (jeden šedý druh byl dokonce velmi vzácný) tak, aby se jich žralok vůbec nedotkl. Pokud se tak stalo, musel rybář dorazit do přístavu a tam získat nový život k dalšímu lovu. Ulovené ryby si rybáři odnášeli na břeh a tam je počítali. Nejlepším rybářem byl nakonec po třech kolech hry Hrnek. Na závěr jsme se ještě stihli nahřát v sauně a pak už ujížděli zpět ke klubovně.

Na cestě ještě zbývalo najít zbylá písmena a vyluštit celou zprávu. Ta připomínala svátek Andrey v ten den. Před klubovnou jsme ještě rozdali odměny nejlepším hráčům a pak hurá domů. Tak zase příště!

Naše mokré fotky najdete ve fotogalerii.

Slimák
8.10.2012