Rubriky
Aktuality Velká medvědice

Jsme zpět z tábora od Úterského potoka

a náležitě jsme si jej užily.

Alespoň malý report z tábora, pro ty které nebyly:-)…

Letos proti sobě stály dva indiánské kmeny. Vedoucí kmenů hned v úvodu sice zakopali válečnou sekeru, protože se na našem území schyluje k velkému boji a dva kmeny jsou spolu silnější spolu než každý sám.

Dnes jsme například lovili bizony. Každá z nás má své vlastní indiánské jméno, například – Ta, která chodí po vodě; Ta, která nosí hada místo pásku; Ta, která nosí ve vlasech kopretiny apod. V pondělí večer jsme měli první táborový oheň, kde jsme si vyhlásili celoroční souboje jednotlivců např. v počtu nachozených kilometrů, nebo souboje družin proti sobě v úklidu klubovny. V úterý jsme se vydali na přírodní výlet.

 

Máme za sebou první týden. Byly jsme na přírodním vyletě u zříceného kostela, byly jsme se koupat v rybníce, lovily jsme v potoce ryby a nebo jsme se dozvěděli, jak ulovit tuleně.


Skautky se v sobotu v noci vydaly na robinzonádu, která jim začala v Lázních Kynžvart. Světlušky vyrazily v neděli, cesta jim začala v Konstantinových lázních, kde se vykoupaly v krásném přírodním jezírku v lomu. Robinzonády nám skončí v utery, ve čtvrtek se chystáme do Plzně do bazénu a do sprchy

 

Převzato z FB profilu VM.

Fotogalerie z tábora.