Karneval gastronomie. Restaurant Day pomáhá kuchařským nadšencům po celém světě.
čtyřikrát ročně si jednotlivci nebo party nadšenců otevřou svou restauraci, aby na jeden jediny den předvedli své kuchařské umění veřejnosti. Sladké, slané, teplé i studené dobroty podávají v rámci akce Restaurant Day, která se poprvé konala v roce 2011 ve Finsku.
K tomuto dni se přidává i oddíl Ze-hnje-she-kha z pražské Nerudovy ulice.
V tomto článku, který byl uveřejněn na webu Rozhlas.cz, nalezneme také zmínku o našich skautkách a skautech z Nerudovy ulice. Vypichuji citát z článku:
„Například v jednodenní čajovně v pražské Nerudovce skauti nabízeli polévky na zahřátí, domácí tousty, koláče a voňavé čaje.„
Více o Restaurant Day na oficiálních stánkách http://www.restaurantday.org/en/
Zdroj: článek na rozhlas.cz
29. února 2016 Kateřina M. Rocmanová – Káča
vůdkyně oddílu ZHSK