Rubriky
Aktuality Potkani

Vypravili jsme se na Vyhlídku Máj

25. – 27. ledna 2019

V pátek večer jsme vlastně nic moc nedělali. Sraz jsme měli v naší klubovně, ale do té dorazili jen tři lidi a to Pajda, Nela a Oříšek.

 

Zbytek totiž byli na maturitním plese (škola Radlická) a vrátili se až dlouho po půlnoci. A abychom se vrátili k tomu, co jsme dělali, prohlíželi jsme si staré fotky a videa z našeho oddílu anebo z dětství našich vedoucích. Mezitím jsme ještě luštili křížovky, abychom našli trasu sobotního výletu. K večeři jsme měli, co si kdo přinesl a nakonec jsme šli spát.

 

 

 

Druhý den v sobotu jsme se hned po snídani vydali na Smíchovské nádraží a odtud jsme jeli do Vysokého brodu s přestupem ve Štěchovicích. Z Vysokého brodu jsme se pomalu ale jistě vydali po příšerné cestě, kterou nám vybral Zboža, za což mu velice děkujeme Přestávku jsme si udělali na autobusové zastávce, kde jsme se museli domluvit, co udělat k večeři a k snídani, protože část programu byl i nákup na večeři a snídani. Po domluvě jsme vyrazili dál. Za chvíli jsme už konečně došli na náš dnešní cíl a to na vyhlídku Máj. K obědu jsme si dali chleba s paštikou, okurku a teplý čaj a pokračovali v cestě. Nakonec jsme došli do Štěchovic a odtud jsme jeli do Prahy autobusem. Celkem jsme za tento den ušli asi 15 km. Ze Smíchova jsme jeli do Tesca nakoupit vše potřebné a pak hurá do klubovny, večeře, vyčistit zuby, pomodlit a spát.

 

 

V neděli jsme absolvovali speciální orientační běh od Křečka, který spočíval v tom, že nám Křeček postupně posílal fotky cest, kudy máme jít. V cíli na nás čekala odměna v podobě teplé polívky a špekáčků. Po obědě jsme se tak nějak rozloučili a každý si šel vlastní cestou.

 

Více fotek zde.

5. února 2019

Pajda